TIETOJA ASIAKKAILLE

 

Hoivapalvelu Miacare toimii Pirkanmaan alueella seuraavissa kunnissa: Kangasala, Nokia, Pirkkala, Pälkäne, Vesilahti ja Ylöjärvi.


KENELLE?

Palvelutuottaja on rekisteröity yksityisten sosiaalipalvelujen tuottajaksi, kohderyhmänä Ikäihmisten kotiin vietävät palvelut. 

KOTIHOITO JA TUKITOIMET

Miacare tuottaa kotipalvelua ikääntyneille. Kotihoitoon kuuluu asiakkaan hyvinvoinnin, hygienian ja ravitsemuksen seuranta. Kotihoidon käynnit voivat olla luonteeltaan esimerkiksi kerran viikossa toteutuvia käyntejä ja niitä voidaan tarvittaessa lisätä. Toiminta lähtee liikkeelle asiakkaan tarpeista ja siitä, millaisia palveluja asiakas ja omaiset kotihoidolta toivovat. Apua voi saada esimerkiksi kerran viikossa tapahtuvaan saunapäivään tai vaikka useammin viikossa räätälöiden (peseytymiset, ulkoilut ja asioinnit). 

Yrittäjä on toiminnan ainoa työntekijä, joten pelkoa alati vaihtuvista hoitajista ei ole.

Asiakkaan kanssa on mahdollista lähteä asiointikäynneille tai mukaan vaikkapa lääkäriin, näin asiat pysyvät järjestyksessä ja tarvittavat jatkotutkimukset oikeassa ajassa.

Kotihoidon lisäksi perinteiset ylläpitosiivoukset ovat sovittavissa.

KOTISAIRAANHOITO

Tulossa......

KOTITALOUSVÄHENNYS

Saat kotitalousvähennystä esimerkiksi seuraavista kotitaloustöistä:

  • siivous
  • ruuanlaitto
  • pyykinpesu, silitys ja muu vaatteiden huolto
  • piha-alueen ja puutarhan hoito
  • lumenluonti.

Hoiva- ja hoitotyötä ovat esimerkiksi  vanhusten ja vammaisten hoito, kuten peseminen, pukeminen, syöttäminen ja muu huolenpito. Näistä töistä saa kotitalousvähennyksen. Myös avustaminen kaupassa sekä pankissa ja/tai apteekissa asiointi toisen puolesta ovat sellaista hoiva- ja hoitotyötä, josta saa kotitalousvähennyksen, kun se tehdään osana muuta laajempaa vähennykseen oikeuttavaa työtä.

Vuonna 2022 kotitalousvähennyksen korvaus nousee 40% -> 60%. Vuosittainen määrä on korkeintaan 3500 euroa. Omavastuu 100 euroa.

Kotitalous vähennyksen voit saada jo samalle vuodelle veroprosenttia laskemalla tai ns. veronpalautuksena jälkikäteen.

Lisätietoa saatavana vero.fi-sivuilta


MITEN ALOITETAAN?

Ole rohkeasti yhteydessä sähköpostilla, puhelimitse tai sivuilta löytyvän lomakkeen avulla. Olen yhteydessä sinuun ja kartoitetaan yhdessä millaisilla palveluilla lähdetään liikkeelle.


Ota yhteyttä ja kysy lisää